Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας



Έδεσσα, 11 Μαρτίου 2020

Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή

Συζήτηση της πορείας υλοποίησης όλων των μεγάλων έργων υποδομών της ΠΕ Πέλλας


Τον υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου συνάντησε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρώτου στην Π.Ε. Πέλλας.

Ο κ. Τζαμτζής καλωσόρισε τον κ. Υφυπουργό στην Πέλλα με τον οποίο συνδέεται με πολυετή φιλία και συνεργασία. Στο επίκεντρο της συζήτησής τους τέθηκαν τα μεγάλα έργα υποδομών της Πέλλας. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του έργου των δύο παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας για το οποίο θα οριστεί τις επόμενες μέρες η τιμή μονάδας απαλλοτριώσεων. Παράλληλα, συζητήθηκαν κι άλλες σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Πέλλας, όπως η οδική σύνδεση της Πέλλας με την Εγνατία Οδό και η παράκαμψη του Μαυροβουνίου.   
Ακόμη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, τόνισε ότι «η βελτίωση της οδικής ασφάλειας και η δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου εντός της Π.Ε. Πέλλας, αποτελεί προϋπόθεση για τη δημιουργία συνοριακού σταθμού στους Προμάχους και τη λειτουργία μίας ακόμη εξόδου της Ελλάδας προς τα Βαλκάνια».

Τα δύο πολιτικά πρόσωπα συζήτησαν, επίσης, κι άλλα σημαντικά έργα υποδομών για τη βιώσιμη Ανάπτυξη της Πέλλας όπως η οδική σύνδεση της Αλμωπίας με το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας-Καïμακτσαλάν, η προοπτική δημιουργίας ενός Πολιτιστικού Κέντρου στην Έδεσσα,  αλλά και το Φράγμα πολλαπλού σκοπού του Αλμωπαίου.  

Στο τέλος της συνάντησής τους οι δύο άνδρες αντάλλαξαν δώρα με συμβολικό περιεχόμενο (βιβλία με ιστορικό, φυσικό και πολιτιστικό περιεχόμενο για την Πέλλα και το Άγιο Όρος). 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...