Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΗΜΑΤΟΣ “BIKE FRIENDLY DESTINATION” ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ



ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΗΜΑΤΟΣ BIKE FRIENDLY DESTINATION
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας, σας προκαλούν στην ειδική εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 06 Ιουνίου και ώρα 12:00 στο Δημαρχείο, για την απονομή του σήματος πιστοποίησης υπηρεσιών, δομών και υποδομών στην πόλη της Έδεσσας ως φιλική στην αστική μετακίνηση με ποδήλατο καθώς και  για την εξυπηρέτηση του ποδηλατικού τουρισμού.
Bike friendly Destination”.
Το δίκτυο των "Bike Friendly Προορισμών" στην Ελλάδα αποτελείται από μία σειρά επιλεγμένων προορισμών, οι οποίοι ξεχωρίζουν για την προσήλωσή τους στην προστασία του περιβάλλοντος, την προσπάθειά τους για αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού και την αφοσίωση τους στην εξυπηρέτηση του τουρίστα-ποδηλάτη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...