Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας επιβραβεύει τους πρωτεύσαντες μαθητές στις εισαγωγικές εξετάσεις



Έδεσσα, 27 Οκτωβρίου 2020

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας επιβραβεύει τους πρωτεύσαντες μαθητές στις εισαγωγικές εξετάσεις

 

Μία δράση με συμβολικό περιεχόμενο στον τομέα της Παιδείας υλοποιήθηκε σήμερα (27/10/20) από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής βράβευσε, σε μία ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου, τους μαθητές που πέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία από κάθε σχολική μονάδα του Νομού Πέλλας, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Λόγω των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19, η τελετή είχε λιτό περιεχόμενο και παραβρέθηκαν μόνο οι μαθητές με εκπροσώπους των σχολικών μονάδων, καθώς και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θωμάς Μπαχαράκης.

 

Σε δήλωσή του για τον σκοπό της εκδήλωσης, ο Αντιπεφερειάρχης Πέλλας αναφέρει: «Οι Έλληνες μαθητές αποτελούν το πλέον ζωντανό και δραστήριο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει πολλές σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες, ακόμη και τα σαββατοκύριακα. Εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν τους στόχους τους και, σ’ αυτήν την πορεία, είναι σημαντικό να έχουν ισχυρούς σύμμαχους και υποστηρικτές.

 

Σε μία κοινωνία που ενδιαφέρεται για το μέλλον της, είναι σημαντικό να στηρίζουμε την προσπάθεια των νέων και να αναδεικνύουμε τα επιτεύγματά τους και τη σημασία τους για την Ελληνική κοινωνία. Με τον τρόπο αυτό τα νέα παιδιά θα έχουν υψηλά εσωτερικά και εξωτερικά κίνητρα, για διακεκριμένη επίδοση, τόσο στον ακαδημαϊκό, όσο και στον κοινωνικό στίβο. Εύχομαι όλοι οι μαθητές να προσπαθούν με θετική διάθεση και πρόγραμμα για την επίτευξη των στόχων τους και οι γονείς και εκπαιδευτικοί να είναι πάντοτε γεροί και να τους στηρίζουν στον δύσκολο αγώνα τους».   

 

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής δώρισε από έναν φορητό υπολογιστή τύπου «ταμπλέτας» στους πρωτεύσαντες μαθητές για την υποστήριξη των σπουδών τους.   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...