Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

"Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας". Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας



Παγκόσμια ημέρα Φιλοσοφίας

Παγκόσμια ημέρα φιλοσοφίας σήμερα και η εποχή είναι κατάλληλη για να φιλοσοφούμε, καθώς η πολύωρη διαμονή σπίτι μας οδηγεί στο να αναζητούμε περισσότερες διεξόδους και χόμπι όπως η ανάγνωση βιβλίων. Το αποτέλεσμα της ανάγνωσης βιβλίων, ηλεκτρονικών και συμβατικών, είναι η μάθηση και η ψυχαγωγία μέσω την διεύρυνσης οριζόντων. Εκεί φιλοσοφούμε την ζωή, την ελευθερία αλλά και τα ταξίδια του μυαλού που σήμερα είναι τα μόνα δεν είναι «απαγορευμένα» για αυτή την εποχή. Το διάβασμα προσφέρει μία νέα γνώση ή και επαλήθευση της ήδη υπάρχουσας. Όταν αναλογιστούμε αυτό που διαβάζουμε, τότε επέρχεται και το επιθυμητό αποτέλεσμα της κριτικής σκέψης η οποία οδηγεί στην φιλοσοφία, μία ολόκληρη επιστήμη στην οποία βασίζονται πολλές άλλες.

Όπως είπε και ο Θεόκριτος, αρχαίος Έλληνας ποιητής, τον 3ο αιώνα π.Χ «πρέπει να έχετε θάρρος, γιατί το αύριο ίσως είναι καλύτερο» έτσι λοιπόν, καλό είναι σε αυτήν την εποχή να πορευόμαστε και να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο με αυτό το σκεπτικό. Σκεφτείτε και φιλοσοφήστε τώρα, έτσι όταν όλα περάσουν, μην παραμερίσετε την ανάγκη σας για ελεύθερη σκέψη και ελεύθερη επιλογή στα ταξίδια και την επαφή με την φύση και τα στοιχεία της.

Προς το παρόν σας καλούμε να φιλοσοφήσετε και ονειρευτείτε την φύση, την υγεία κάτω από τους Καταρράκτες της Έδεσσας και τον κρύο αέρα στις χιονισμένες κορυφές του Καϊμάκτσαλαν. Γεμίστε θετική ενέργεια για το καλύτερο που έρχεται. Και τότε θα έχετε όλοι την ευκαιρία να ταξιδέψετε στους αγαπημένους σας προορισμούς, όλες τις εποχές του χρόνου με εναλλακτικές υπαίθριες δραστηριότητες, να δοκιμάστε τα φρούτα και τις γεύσεις και να χαρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους όμορφες εμπειρίες και γλυκά χαμόγελα.

Η Έδεσσα η αιώνια πόλη του νερού θα είναι πάντα εδώ ως το σκαλοπάτι που πατά ο Θεός για να ανέβει στον ουρανό και σας περιμένει. Περισσότερες Πληροφορίες www.edessacity.gr Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας FB/Edessa Tourist Information Center



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...