Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Προγραμματική Σύμβαση Π.Ε. Πέλλας και Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών για την προμήθεια εξοπλισμού

 


Έδεσσα, 8 Δεκεμβρίου 2020

 

Προγραμματική Σύμβαση Π.Ε. Πέλλας και Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών για την προμήθεια εξοπλισμού  

 

Με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Π.Ε. Πέλλας και της Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών, μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισής της από την Οικονομική Επιτροπή της Π.Κ.Μ., ανοίγει ο δρόμος για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, η προμήθεια αφορά την αγορά ενός μηχανήματος ελέγχου ύπνου και μίας χειρουργικής έδρας. Σε σχετική δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, αναφέρει: «Προχωράμε στη χρηματοδότηση του ιατρικού εξοπλισμού ο οποίος αφορά απολύτως αναγκαίες και απαραίτητες υποδομές που χρειάζεται το Νοσοκομείο Γιαννιτσών προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στην αποστολή του. Η παρατεταμένη ύφεση, αλλά και το διάστημα της πανδημίας του κωρονοϊού, έχουν αυξήσει τα επίπεδα άγχους σε πολλούς συμπολίτες μας, με επιπτώσεις στην κακή ποιότητα ύπνου. Με τον εξοπλισμό του εργαστηρίου ύπνου, πιστεύω ότι πολλοί συμπολίτες μας θα μπορέσουν να βρουν υποστήριξη σ’ ένα πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί ενώ σήμερα υπάρχουν ενδεδειγμένες και επιστημονικές λύσεις. Επίσης, ο άρτιος εξοπλισμός των χειρουργείων είναι στοιχείο απαραίτητο για την ασφάλεια και την άνεση που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στους άριστους χειρουργούς μας».   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...