Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ενημερωτική συνάντηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων για τη διαχείριση κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων και θέματα Πολιτικής Προστασίας



 Αριδαία, 09/06/2021

Θέμα: Ενημερωτική συνάντηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων για τη διαχείριση κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων και θέματα Πολιτικής Προστασίας

Ενημερωτική συνάντηση με τους Προέδρους όλων των Κοινοτήτων, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Η συνάντηση ξεκίνησε με την ενημέρωση από το Δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση σχετικά με τα θέματα που θα συζητηθούν. Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πολυξένη Νάνου, έκανε αναφορά στην νέα πολιτική διαχείρισης των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων, ένα χρόνιο ζήτημα πολλών Κοινοτήτων του Δήμου. Αναλυτικότερη ενημέρωση για τους ειδικούς κάδους που θα τοποθετηθούν σε σημεία όλων των χωριών τις επόμενες ημέρες, τη διαχείριση και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, έγινε από τον Προϊστάμενο Καθαριότητας, κ. Γιώργο Ιατρίδη.

Στο δεύτερο σκέλος της συνάντησης, τη σκυτάλη πήρε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας, κ. Απόστολος Κώνστας, ο οποίος ενημέρωσε τους Προέδρους για την αντιπυρική περίοδο που διανύουμε και την ισχύουσα νομοθεσία, τονίζοντας ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία, χρειάζεται τη συνδρομή όλων των Προέδρων για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. Ακόμη πρόσθεσε, ότι τα μέτρα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά και οποιοδήποτε άναμμα φωτιάς, θα τιμωρείται με πρόστιμο.

Με αφορμή αυτή τη συνάντηση, ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους κατοίκους, ότι θα μοιράσει στο επόμενο διάστημα ενημερωτικό υλικό στους Προέδρους των Κοινοτήτων, ώστε να υπάρξει ενημέρωση σε όλους τους κατοίκους τόσο ως προς τη διαχείριση των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων, όσο και για τα μέτρα αντιπυρικής προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται μέχρι και τις 31/10.

Η συνάντηση έκλεισε με συζήτηση προτάσεων από τους Προέδρους. Σημειώνεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τμηματικά σε τρία γκρουπ και τηρήθηκαν από τους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...