Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Απάντηση Δημάρχου στην Τροχαία Πέλλας για το κλείσιμο του δρόμου του χιονοδρομικού.

 


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αριδαία, 16/12/2021

ΘΕΜΑ: «Απάντηση Δημάρχου Αλμωπίας σε έγγραφο του τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας για διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή οδό Κερασιάς – Χιονοδρομικού Κέντρου «Βόρρας».


Αξιότιμε κ. Χριστοδούλου,

σε απάντηση του με αρ. πρωτ. 20825/10.11.2021 εγγράφου σας, με το οποίο μας ενημερώνετε για διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Κερασιάς Χιονοδρομικού Κέντρου «Βόρρας» σας γνωστοποιούμε τα εξής:

1) Στα σημεία όπου μας υποδείξατε, έγινε καθαρισμός της βλάστησης, η οποία εξείχε του δρόμου από τα συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας 

2) Τοποθετήθηκαν οι κατάλληλες πινακίδες σήμανσης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πολιτικής Προστασίας.

3) Στα σημεία όπου υπήρχε κατολίσθηση, τα μηχανήματα του Δήμου προέβησαν σε απομάκρυνση των επικίνδυνων χωμάτων που αποκόπηκαν από το παρακείμενο βουνό.

Με λύπη μας παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια το επιλεκτικό κλείσιμο του συγκεκριμένου δρόμου, ημερολογιακά από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους, χωρίς σαφή αιτιολογία καθώς ο δρόμος χρησιμοποιείται κανονικά τους υπόλοιπους μήνες, με τη διέλευση τόσο φορτηγών και οχημάτων μεγάλου κυβισμού, όσο και εκατοντάδων μικρότερων οχημάτων για αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει άμεσα ο δρόμος.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...