Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Ευχαριστήριο Δήμου Αλμωπίας

 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

                             ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας Χατζηδημητριάδης Γεώργιος και η υπηρεσία ¨Βοήθεια στο Σπίτι¨, ευχαριστεί θερμά την κυρία Βάλια Ασταρτζή, νοσηλεύτρια - εκπαιδεύτρια - προϊσταμένη εταιρείας ιατρικών ειδών, για την δωρεά οξυμέτρων στην υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» Δήμου Αλμωπίας στις 23-02-2024.

Η δωρεά σας θα βοηθήσει στο πολύτιμο έργο μας, που στόχο έχει την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

Την κυρία Ασταρτζή συνόδευαν οι συνεργάτες της που απαρτίζονται από νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό το οποίο μας έδωσε συμβουλευτικές παροχές και δεσμεύτηκαν ότι θα είναι αρωγοί στο έργο μας.


Με εκτίμηση,

    Ο Αντιδήμαρχος Υγείας 

                                                     Χατζηδημητριάδης Γεώργιος0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...