Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

1750 ευρώ σε κάθε σπιτικό των Προμάχων από τις εταιρείες Υδροηλεκτρικών Σταθμών.


Σύμφωνα με τη σημερινή ΚΥΑ που εκδόθηκε από το Υπουργείο Ενέργειας κατόπιν αναθεώρησης από την Ε.Ε. των όρων εκμετάλλευσης των ΑΠΕ, κάθε οικογένεια των Προμάχων, που διαθέτει Ηλεκτρική παροχή (ρολόι) της ΔΕΗ, δικαιούται να λάβει 1750 ευρώ, ως ανταποδοτική αποζημίωση από τις εταιρείες Υδροηλεκτρικών Σταθμών, οι οποίες εκμεταλλεύονται τους υδάτινους πόρους του οικισμού των Προμάχων.

Η διαδικασία είσπραξης του ποσού είναι πολύ απλή, αρκεί ο δικαιούχος να μπει στην πλατφόρμα που παραθέτουμε παρακάτω, και να συμπληρώσει τον αριθμό της παροχής της οικίας του και τον τραπεζικό του λογαριασμό ΙΒΑΝ.

Για να μπείτε στην πλατφόρμα, πατήστε ΕΔΩ 

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...