22 Μαρτίου 2026
18η αγωνιστική Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Πέλλας
Α. Σ. Πρόμαχοι – Άρης Αμπελειών 1-1
Παιχνίδι υψηλού βαθμολογικού ενδιαφέροντος και για τις δυο ομάδες μιας και οι δυο αντίπαλοι καίγονται για βαθμούς, που θα τους εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.
Φλύαρο και ανούσιο το πρώτο ημίχρονο, ενώ το δεύτερο μετατράπηκε σε γκραν γκινιόλ, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, να καταφέρνουν να προηγηθούν με ένα γκολ του Παπαδημητρίου στο 63’, να χάνουν καλές ευκαιρίες για επίτευξη δεύτερου, κι αντ’ αυτού στο 88’ χτύπησε ο Α. Δούμας για τους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσει και να επισφραγίσει το τελικό σκορ.
Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα, συνεχίζεται η μάχη για τη σωτηρία και η αγωνία για τις επόμενες αγωνιστικές.
Από τους Προμαχιώτες διακρίθηκαν οι Τανούρης, Σατζάκης, Μίσκος και Μπίνος, ενώ από τους Αμπελειώτες ξεχώρισαν οι Α. Δούμος, Τσαλμάς, Δουρβούρης και Πέσιος.
Η διαιτησία των Τρυψιάνη, Κ. Κεσίσογλου-Κουκούλη ήταν πολύ καλή.



































0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.