Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΕΠΙΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.


ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ


Ένας άνδρας πίνει καφέ μπροστά από ένα γκραφίτι στην Καλαμάτα.
Έλληνες φωτογραφίζονται και μιλάνε στο Reuteurs για το πώς έχει επηρεαστεί η ζωή τους 







Πωλίνα Δελλή: ετών 32, νοσοκόμα σε ψυχιατρείο. Στην ερώτηση πώς την επηρέασε η κρίση απάντησε πως ζει τη κάθε μέρα και δεν κάνει σκέψεις για το μέλλον.

 


Γιώργος Ανδριανάκης: ετών 56, αγρότης. Στην ερώτηση πώς τον επηρέασε η κρίση απάντησε πως επιβιώνει αντί για να ζει.

 


Χρήστος Βασιλείου: ετών 79, συνταξιούχος. Στην ερώτηση πώς τον επηρέασε η κρίση απάντησε πως η συνταξή του μειώθηκε κατά 250 ευρώ. Αν μειωθεί και άλλο θα του κάνουν έξωση αφού δε θα μπορεί να πληρώσει το νοίκι του.


Άρης Χριστοδούλου: ετών 39, καθηγητής πολεμικών τεχνών. Στην ερώτηση πώς τον επηρέασε η κρίση απάντησε πως οι πελάτες του δε μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους και πως αυτός δεν έχει άλλο εισόδημα για να ζήσει.

 


Χριστίνα Τσάτσου: ετών 30, ηθοποιός, τραγουδίστρια. Στην ερώτηση πώς την επηρέασε η κρίση απάντησε πως δεν έχει επηρεαστεί δραματικά αφού και πριν δεν πληρωνόταν καλά. Παρολ' αυτά διαπιστώνει μεγάλη μείωση στις διαθέσιμες δουλειές.

 


Δημήτρης Σταματάκος: ετών 36. Πριν τη κρίση μπορούσε να ζει πουλώντας ελιές από το κτήμα του. Τώρα είναι αναγκασμένος να δουλεύει για άλλους κτηματίες ή να κάνει άσχετες δουλειές για να επιβιώσει αυτός και η οικογενειά του.


Λεωνίδας Πολυμενάκος: ετών 40, ελαιοπαραγωγός. Στην ερώτηση πώς τον επηρέασε η κρίση απάντησε πως όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι.

 


Νατάσσα Παπακωνσταντίνου: ετών 43, άνεργη. Ψάχνει συνεχώς για δουλειά αλλά δεν έχει βρει ακόμα. Δεν ακούει καν μουσική το τελευταίο διάστημα, εξηγώντας πως οι επιβιωτικές δυσκολίες σε κάνουν να ξεχνάς τις μικρές χαρές της ζωής.

 


Γκραφίτι σε ερειπωμένο κτίριο στη Πλάκα.


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...