ΥΛΙΚΑ
100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη ξεβγαλμένη,στραγγισμένη και ψιλοκομμένη
12 μεγάλα αρνίσια παϊδάκια
1/3 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό χτυπημένο
500 ml λάδι για τηγάνισμα
Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη τριμμένη φρυγανιά,το δενδρολίβανο,το φασκόμηλο και την κάπαρη.
Πασπαλίζουμε τα παϊδάκια με το αλεύρι και μετά τα περνάμε από το χτυπημένο αυγό.
Τα σκεπάζουμε με το μείγμα φρυγανιάς,να καλυφθούν καλά.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα και τηγανίζουμε τα παϊδάκια,λίγα-λίγα την κάθε φορά
για 7 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε.
ΠΗΓΗ...http://syntagies.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.