Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.




   Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, εύχομαι σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας, Χρόνια Πολλά και Καλά, με υγεία - αγάπη και ελπίδα.

   Το μήνυμα των Χριστουγέννων, το μήνυμα της ειρήνης, της αλληλεγγύης και της ομόνοιας προβάλει πιο επίκαιρο από ποτέ, κάτω από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία που διανύει η πατρίδα μας και ολόκληρη η υφήλιος. 

   Ο Δήμος Αλμωπίας καταβάλει και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να κάνει πράξη το μήνυμα αυτό στηρίζοντας τους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη, όχι μόνο αυτές τις Άγιες Μέρες, αλλά όλες τις μέρες του χρόνου, καθώς είναι βαθιά πεποίθησή μας ότι μόνο μέσα από την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης θα κάνουμε καλύτερη την Αλμωπία μας, και θα βγούμε αλώβητοι από την κρίση. 

   Για το 2013, εύχομαι να πραγματοποιήσουμε όλοι μας τους προσωπικούς αλλά και τους συλλογικούς μας στόχους, για το καλό του τόπου μας. Να παραμείνoυμε άνθρωποι με αισθήματα και συναισθήματα. Να κρατηθούμε όλοι δυνατά, να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας ταλανίζουν, όπως αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε και  σε χειρότερες καταστάσεις και συνθήκες.

  

Χρόνια Πολλά Σε Όλους με Υγεία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...