Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ



Παγκόσμιες διακρίσεις συνεχίζουν να κατακτούν οι Έλληνες επιστήμονες παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας!
Την τελευταία διάκριση απέσπασε από το Γερμανικό Οργανισμό TEMOS και το διεθνές  DIPLOMATIC  COUNCIL, ο Επ. Καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου  Αθηνών, κ. Νικόλαος Σ.  Κουβελάς και οι συνεργάτες του στην Eurodentica  Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα !
Η διάκριση αφορά το άριστο επίπεδο των επιστημονικών υπηρεσιών που προσφέρει ο διαπρεπής Έλληνας  οδοντίατρος  κ.   Κουβελάς και οι συνεργάτες του στο Εξειδικευμένο  Οδοντιατρικό Κέντρο  τουςEurodentica.
Η απονομή της διάκρισης, που κατατάσσει την Eurodentica ανάμεσα στα 150 καλύτερα Οδοντιατρικά Κέντρα του κόσμου(Best Hospitals Worldwide 2014, www.diplomatic-council.org), πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ σε ειδική τελετή στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park.(Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10)
«Η διάκριση αυτή είναι μεγάλη τιμή για μένα, τους συνεργάτες μου αλλά και για τη χώρα μας στην δύσκολη αυτή περίοδο» τόνισε ο κ Κουβελάς και πρόσθεσε
« Αποδεικνύουμε στην πράξη  ότι, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια ,το επίπεδο των επιστημονικών υπηρεσιών που προσφέρουμε στην EurodenticaΕξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα,  είναι πολύ υψηλό και μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο. Η διάκριση είναι ένα ακόμη κίνητρο να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών».

Την πιστοποίηση παρέδωσε στον κ Κουβελά, εκ μέρους του Γερμανικού Οργανισμού TEMOS και του Diplomatic Council, η Πρόεδρος του Temos Auditors Advisory Board, κ Αγγελική Κατσάπη  η οποία  τόνισε.
«Το στοίχημα της ποιότητας είναι επίπονο και η κατάκτηση μιας διεθνούς πιστοποίησης όπως αυτή του Οργανισμού Temos συνιστά κορυφαία επιβράβευση μιας διαρκούς προσπάθειας και αφοσίωσης στην ασφάλεια και τη φροντίδα των ασθενών. Η Eurodentica S.A. απέδειξε ότι η εστίαση σε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την αγορά του Οδοντιατρικού Τουρισμού. Η βιωσιμότητα της οδοντιατρικής αποτελεί κρίσιμο ζήτημα το οποίο μόνο με εξωστρέφεια και επένδυση στην ποιότητα των υπηρεσιών μπορεί να αντιμετωπισθεί». 
Η  Eurodentica Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα είναι το 1ο Οδοντιατρικό Κέντρο στην Ελλάδα που κατακτά αυτή τη διάκριση αλλά και παράλληλα την πιστοποίηση . Την πιστοποίηση του DIPLOMATIC  COUNCIL παρέδωσε στον κ Κουβελά  ο πρόεδρος του ΚΕΣΥ κ Παναγιώτης Σκανδαλάκης, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, τονίζοντας ότι  η τ Eurodentica  χαίρει μεγάλης τιμής στο διπλωματικό σώμα
ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΟΣ
Ο Γερμανικός Οργανισμός TEMOS,   πιστοποιεί αποκλειστικά και μόνο μονάδες στον Τομέα της Υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο.
«Η αναγκαιότητα,  για αντικειμενικά τεκμηριωμένη ποιότητα σε διεθνές επίπεδο, αγγίζει πλέον και τις Οδοντιατρικές Υπηρεσίες, εξαιτίας της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας παγκοσμίως. Η απόφαση των ασθενών για αναζήτηση Οδοντιατρικής Φροντίδας εκτός συνόρων,  βασίζεται στον συνυπολογισμό του συγκριτικά χαμηλότερου κόστους σε συνδυασμό με την ποιότητα, το φάσμα των διαθέσιμων υπηρεσιών και πρωτίστως την αξιοπιστία και φήμη του Οδοντιατρικού Κέντρου ή της Οδοντιατρικής Κλινικής» , αναφέρει ο Γερμανικός Οργανισμός TEMOS.
Η πιστοποίηση της TEMOS προσφέρει την διάκριση από τον ανταγωνισμό, προσδίδοντας με την  χρήση της σφραγίδας, την απόδειξη ποιότητας στις υπηρεσίες του Οδοντιατρείου ή της Οδοντιατρικής Κλινικής.
 Παράλληλα, η πιστοποίηση από το TEMOS αποτελεί διαβατήριο και για τον Ιατρικό-Οδοντιατρικό  Τουρισμό, διότι αποτελεί διεθνή και αναγνωρισμένη εγγύηση υψίστης ποιότητας παροχής υπηρεσιών. 
Οι πιστοποιήσεις των μονάδων στο χώρο της Υγείας από το ΤΕΜΟΣ γνωστοποιούνται σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο.
Συγκεκριμένα κοινοποιούνται σε :
  • Ασφαλιστικές Εταιρείες(τις μεγαλύτερες του κόσμου)
  • Πρακτορεία Ιατρικού Τουρισμού
  • Εταιρείες Ιατρικής Βοήθειας
  • Στο Παγκόσμιο Διπλωματικό Συμβούλιο με έδρα τη Χάγη.
EURODENTICASPECIALIZEDDENTALCARE
Η EurodenticaΕξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα , ιδρύθηκε το 1978, από τον Επ. Καθ. Της Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου  Αθηνών, κ. Νικόλαο Σ.  Κουβελά.
 Oι υπηρεσίες της καλύπτουν ένα φάσμα 16 διαφορετικών ειδών, ενώ απασχολούνται 10 εξειδικευμένοι οδοντίατροι μετεκπαιδευμένοι σε Η.Π.Α, Καναδά, Σκανδιναβία, Αυστραλία,  Πανεπιστήμιο Αθηνών και σε 10 διαφορετικές οδοντιατρικές ειδικότητες. Υπάρχει συνεργασία και με ιατρικές  ειδικότητες, όπως  Ωτορινολαρυγγολόγο  αλλά και Πλαστικό Χειρουργό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  και μίλησαν η κ Ηλέκτρα Παπαζάχου, εκπρόσωπος της υπουργού Τουρισμού ,  ο Πρόεδρος του ΚΕΣΥ κ Παναγιώτης Σκανδαλάκης και η διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Αγνή Χρηστίδου.
Εurodentica.gr, Tηλ. 210 8257050 ,  

 Facebook/Eurodentica,   instagram/eurodentica 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...