Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας στη δράση «Let’s Do It Greece»


LET’S DO IT ALMOPIA

ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. συμμετέχει και φέτος στη δράση «Let’s Do It Greece» και με κεντρικό σύνθημα τη φράση «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» προάγει τον εθελοντισμό.

Στην τελευταία δράση του «Let’s Do It Greece» στις 17 Απριλίου 2016 συμμετείχαν πάνω από 67.000 εθελοντές σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν νέοι. Δυναμική ήταν και η συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας ο οποίος συντόνισε με μεγάλη επιτυχία μια ανάλογη δράση.

Στόχος είναι διάδοση του θετικού μηνύματος της συνεργασίας και του εθελοντισμού. Προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής συνάντηση στο Δημαρχείο Αλμωπίας με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου και του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Χατζηγιαννίδη, οι οποίοι καλωσόρισαν τους συντονιστές της δράσεις σε κεντρικό επίπεδο, με επικεφαλής το Νίκο Κιούση. Η συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση εκπροσώπων της εκπαίδευσης.

Αύριο Σάββατο στις 17:30 στο Δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στην οποία μπορεί να συμμετέχει κάθε ενεργός πολίτης που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στις εθελοντικές δράσεις που θα κορυφωθούν στις 2 Απριλίου 2017.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...