Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ενέργειες του Δήμου Αλμωπίας για ενεργοποίηση των μηχανισμών ελέγχου και αποζημείωσης των πληγέντων αγροτών από τον παγετό


ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ

Σειρά επαφών πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για αγροτικά θέματα κ. Στέφανος Αβραμίκας, με αφορμή τους καταστροφικούς παγετούς που έπληξαν σχεδόν το σύνολο του Δήμου Αλμωπίας και κυρίως τον ορεινό όγκο.

Ο κ. Αβραμίκας πραγματοποίησε αυτοψίες σε πολλές Τοπικές Κοινότητες, ενώ υπάρχει άμεση συνεργασία με τους Προέδρους. Επίσης, υπήρξε επικοινωνία με τους Βουλευτές του Νομού μας, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ με στόχο την άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών ελέγχου και αποζημίωσης των αγροτών.

Παράλληλα, ετοιμάζεται από το Δήμο Αλμωπίας σχετικό ψήφισμα, το οποίο θα προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους παραγωγούς της περιοχής μας που είδαν τους κόπους τους να χάνονται από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...