Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κοπή χόρτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας


Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά:
«Η βελτίωση της εικόνας του οδικού δικτύου αποτελεί προτεραιότητα του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού»

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κοπή χόρτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας

Υπογράφηκε από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον ανάδοχο η σύμβαση για την κοπή χόρτων σε νησίδες και ερείσματα του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας.

«Ενεργούμε συντονισμένα και παρεμβαίνουμε με την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη των εργασιών, στη συντήρηση του οδικού δικτύου και, ιδιαίτερα, στη βελτίωση των συνθηκών κίνησης των οδηγών και διέλευσης των διερχόμενων οχημάτων. Τα σημεία που παρουσιάζουν έντονη βλάστηση και προβληματίζουν την κυκλοφορία των οδηγών θα αντιμετωπιστούν από τις εργασίες που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα. Στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, τις συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της εποχής που διανύουμε» ανέφερε στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κυρία Αηδονά.


Οι εργασίες αφορούν τον ετήσιο καθαρισμό εκατέρωθεν του Εθνικού & Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από αυτοφυή βλάστηση στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με στόχο να αυξηθεί η ορατότητα και να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η πρόσβαση των διερχόμενων οδηγών. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 120.000,00 € και χρηματοδοτείται μέσω του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...