Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Γιάννης Σηφάκης - Διανομή των ποσοτήτων επισιτιστικής στους συνεταιρισμούς της Πέλλας - Ο βουλευτής σε Καρυώτισσα και Πολυκάρπη


Ο Γιάννης Σηφάκης συντόνισε την συμμετοχή  των μελών των συνεταιρισμών της Πέλλας ( πλην των Ομάδων Παραγωγών που αυτοδίκαια συμμετέχουν στο πρόγραμμα) στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας.  
Ακόμη ο βουλευτής συναντήθηκε με αγρότες  σε Καρυώτισσα και Πολυκάρπη 
Η Πέλλα συμμετέχει στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας με 1100 τόνους επιτραπέζιου ροδάκινου για πρώτη φορά. Εφόσον ενισχυθούν οι ποσότητες του προγράμματος από την Κομισιόν η συμμετοχή της Πέλλας θα είναι πολύ μεγαλύτερη.
Δίκαιη κατά το δυνατόν συμμετοχή των υφισταμένων οργανώσεων της Πέλλας στο πρόγραμμα. 
Στην Καρυώτισσα ο βουλευτής συναντήθηκε με πολλούς αγρότες για τα θέματα του επιτραπέζιου ροδάκινου, ανέλυσε την προσπάθεια του Υπουργείου για την έγκριση από την Κομισιόν ενίσχυσης των ποσοτήτων επισιτιστικής καθώς και στρεμματικής ενίσχυσης, συζήτησε  προβλήματα των αγροτών με τον τρόπο λειτουργίας του τοπικού ΤΟΕΒ και παρότρυνε για την ίδρυση οργάνωσης παραγωγών.
Στην Πολυκάρπη επίσης οι αγρότες άκουσαν από τον βουλευτή τις προτάσεις και κινήσεις της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της κρίσης που έχει δημιουργηθεί στους αγρότες της Πέλλας προβάλλοντας σαν μοναδική διέξοδο την οργάνωση τους και την δημιουργία εμπορικών συμπράξεων των παραγωγικών φορέων για να μπορέσουν να κερδίσουν μερίδιο της Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...