Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια μεγάλη συναυλία στην πόλη της Αριδαίας


Μία μεγάλη συναυλία στην πόλη της Αριδαίας ξανά!
 Όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Δευτέρα 7 Αυγούστου και ώρα έναρξης 21:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση κοντά μας. Όμως δεν σταματάμε μόνο εδώ, μετά το πέρας της συναυλίας ακολουθεί πάρτυ μέχρι πρωίας με τους dj C. Grigoriou - dj Maik Bereta - dj K. Meskinis - dj A. Lepitka.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€
ΤΑΜΕΙΟ 13€ 
Δωρεάν είσοδος για AMEA και παιδιά έως 12 ετών.

Ξεκίνησε η προπώληση και διατίθεται στα καταστήματα:

ΑΡΙΔΑΙΑ: Βιβλιοπωλείο Συμβολή - InfoTech - Coup Espresso Wine Bar - Οπτικά Μπαλκατζής - Αρτοζαχαροπλαστείο Βαδάς - Φροντιστήριο My Computer

ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ: Αρτοζαχαροπλαστείo Βαδάς 

ΕΔΕΣΣΑ: Βιβλιοπωλείο Κράλλη 

ΣΚΥΔΡΑ: Cafe Event - Φούρνος "Σαββίδης"

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Ο παληός ο Φούρνος 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης , ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς κ’ ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, συνεχίζει το μελωδικό του ταξίδι και αυτό το καλοκαίρι περιοδεύοντας στην Ελλάδα . Ένα ταξίδι με πολύ μουσική και αγαπημένα τραγούδια. Μαζί του η «Νεκταρήλια Τσομπάνογλου»
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.
«Άγγιγμα ψυχής», «Και θα χαθώ», «Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλη σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά», μέχρι και την τελευταία κυκλοφορία «Κοίτα με» από την συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου. Ένα τραγούδι που βρίσκει τον Μιχάλη σε πλήρη συνθετική και ερμηνευτική ωριμότητα και τη Λίνα σε μια άκρως δημιουργική στιγμή όπου συλλαμβάνει ένα καθημερινό «στιγμιότυπο» και το μετασχηματίζει σε κάτι μοναδικό.
Το καλοκαίρι αυτό παρουσιάζει για πρώτη φορά μια νέα και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια την «Νεκταρήλια Τσομπάνογλου».
Μαζί του οι μουσικοί:
Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική κιθάρα), Μπάτης Πεφάνης (σαξόφωνο-κρουστά). 
Οι Τεχνικοί: Γιώργος Ρουπάκας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...