Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Καθηγητές και σπουδαστές του Πανεπιστημίου Darwin της Αυστραλίας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στα Λουτρά


ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ DARWIN ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟ


Καθηγητές και σπουδαστές του Πανεπιστημίου Darwin της Αυστραλίας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στα Λουτρά, όπου τους ξενάγησε και τους σύστησε την πανέμορφη τοποθεσία.

Πρόκειται για το εντέκατο θερινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου, του οποίου είναι θερμοί υποστηρικτές οι Ευστράτιο και Αγγελική Πούλου που έλκουν την καταγωγή τους από την Πιπεριά και ζούνε στην Αυστραλία. Δυο άνθρωποι με ανυστερόβουλη εθελοντική προσφορά και αφοσίωσή στις Ελληνικές αξίες, στην ορθόδοξη πίστη και στη διαχρονικότητα του Ελληνικού πνεύματος.

Ο Συντονιστής του Προγράμματος Αν. Καθηγητής Γεώργιος Φρατζής αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του Προγράμματος για την διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού στην Αυστραλία και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας, ενώ ο Δήμαρχος με τη σειρά του εξέφρασε τη συγκίνηση και τον θαυμασμό του για όλους αυτούς τους Έλληνες που έχουν την Ελλάδα στην καρδιά τους και διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πραγματοποίησε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή του επιφανούς επιχειρηματία της Αυστραλίας και πρώην Υπουργού κ. Peter Styles, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για εξαγωγή προϊόντων που παράγονται στην Αλμωπία προς τις αγορές της Αυστραλίας και της Ασίας. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Στράτος Κοτσίδης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Πολυξένη Μακρυγιάννη, καθώς επίσης και επαγγελματίες της περιοχής.








1 σχόλια :

Παίξε και λιγο μπινο βαρεθήκαμε βγάλε και πότε πηγαίνει τουαλέτα

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...