Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

19α Ποζαρίτικα


19α ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «ΤΟ ΠΟΖΑΡ» διοργανώνει το μεγαλύτερο και καλύτερο πολιτιστικό αντάμωμα του καλοκαιριού!
Για 19η συνεχή χρονιά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (24-25-26-27/8) στο Λουτράκι έρχεται ένα από τα μεγαλύτερα ανταμώματα της Ελλάδας.
Ήχοι διαφορετικοί που δένουν όμως αρμονικά μεταξύ του, με ιστορικούς συλλόγους από όλη την χώρα και το εξωτερικό, δημιουργούν ένα τεράστιο πολιτιστικό ψηφιδωτό ελληνικής παράδοσης.

Πέμπτη 24/8: Ο Αχιλλέας Δραμουντάνης μαζί με παραδοσιακούς μουσικούς, έρχονται απευθείας από το Ηράκλειο και μαζί με τις Σχόλες Γεωργιλαδάκη από την Μεσσαρά της Κρήτης θα μας ταξιδέψουν στην παράδοση και τις μουσικές του Ψηλορείτη.

Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή(25-26-27/8): Πολιτιστικοί σύλλογοι από διάφορες περιοχές της χώρας θα παρουσιάσουν χορούς από Μακεδονία, Θράκη, Ανατολική Ρωμυλία, Ρουμλούκι, Καστοριά, Κύπρο, Πόντο, Ήπειρο, αλλά και από το έθιμο Μπούλες και Εthnic-Βalkan πνευστά.

Σας περιμένουμε όλους!

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 20.30


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...