Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ενημέρωση για το εν εξελίξει Aridea Cup


Την  Κυριακή διεξήχθηκε η πρώτη φάση των προκριματικών αγώνων του Aridea Cup, Ευρωπαικού πρωταθλήματος tennis για αθλητές και αθλήτριες μέχρι  16 ετών.
Το Σάββατο και την Κυριακή ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας σε συνεργασία με την ΕΦΟΑ διοργάνωσε σχολή διαιτησίας, ώστε να εκπαιδευτούν και άλλοι νέοι διαιτητές, συμβάλοντας έτσι στην ποιοτική αναβάθμιση των τουρνουά και την ακόμη καλύτερη διοργάνωση του Aridea Cup.
Επίσης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλού τις προηγούμενες μέρες προπονήθηκαν οι αθλητές.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος γύρος των μονών στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα από τον Ο.Α. Αριδαίας. Οι 14 από τους 16 αθλητές που συνεχίζουν στο μονό αγοριών είναι από τη χώρα μας, ενώ στο μονό κοριτσιών προκρίθηκαν στον 2ο γύρο 11 αθλήτριες που εκπροσωπούν τα ελληνικά χρώματα. 

Στον 2ο γύρο του μονού αγοριών, μετά και τους σημερινούς αγώνες στην Αριδαία, προκρίθηκαν οι Νίκος Μανόπουλος, Τάσος Τσελέπης, Δημήτρης Τερτίγκας, Βαγγέλης Κυπριώτης, Γιώργος Νουχάκης, Αδαμάντιος Σταύρακας, Κωνσταντίνος Ράπτης, Ισαάκ Κουρτίδης, Βίκτωρας Ζερβουδάκης, Δημοσθένης Ταραμονλής, Pablo Luis Μπαλάφας, Αριστοτέλης Γκιθκόπουλος, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος και Δημήτρης Χούμης.

Την πιο εντυπωσιακή νίκη, την πέτυχε ο Μανόπουλος, ο οποίος απέκλεισε από τον 1ο γύρο το Νο. 1 του ταμπλό, τον Βούλγαρο Mario Radev, με 7-5, 7-5. Πολύ σημαντική νίκη και για τον Pablo Luis Μπαλάφα, που μπήκε στο τουρνουά από τα προκριματικά και απέκλεισε το Νο. 6 του ταμπλό, Vladimir Popov, ενώ ο πρωταθλητής του Koufalia Cup, Κωνσταντίνος Ράπτης, έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες σε διεθνείς διοργανώσεις.

Στον 2ο γύρο του μονού γυναικών, συνεχίζουν για τη χώρα μας οι Αναστασία Παρασκευούδη, Μαριλένα Καραδήμου, Ιωάννα Ζαχαράκη, Παρθένα Παυλίδου, Μαρία Γεωργιάδου, Μάρθα Μακαντάση, Έλλη Λογοθέτη, Βάλια Σαμαρά, Δήμητρα Παύλου και Μαρία Θεοχάρη.

Στον αγώνα της ημέρας, η Μαρία Θεοχάρη, η οποία ξεκίνησε την προσπάθειά της από το ταμπλό των προκριματικών, επικράτησε της Μαρίας Ελένης Πούλκα με 4-6, 6-2, 7-6 (7), έπειτα από ένα συγκλονιστικό 3ο σετ.











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...