Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Ν.ΓΕΩΡΓΩΝ - ΕΛΓΟ "ΔΗΜΗΤΡΑ" ΣΚΥΔΡΑΣ


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις  που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στα Ψυγεία-Διαλογητήρια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκύδρας η “ΑΘΗΝΑ”.
Από τις 25-7-2017 και ημέρα Τρίτη έως τις 31-7-2017 και ημέρα Δευτέρα, 131 Νέοι Γεωργοί των προγραμμάτων κατάρτισης με κωδικούς:192,193,194,195,196,197 στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες  ιχηλασιμότητας, επεξεργασίας, τυποποίησης και σήμανσης νωπών οπωροκηπευτικών.
Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας ευχαριστεί τον Πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκύδρας “ΑΘΗΝΑ”  για την θερμή φιλοξενία  στον χώρο της επιχείρησης των Νέων Γεωργών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...