Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

"Το έργο των παρακάμψεων Γιαννιτσών – Χαλκηδόνας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης "


Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Το έργο των παρακάμψεων Γιαννιτσών – Χαλκηδόνας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης – Ικανοποιούμε ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της Πέλλας»


Μετά τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση εξασφάλισε τη διάθεση πιστώσεων ύψους 10.000.000,00 € που ενέκρινε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και ο αναπληρωτής Υπουργός, για την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης και, συγκεκριμένα, για την κήρυξη των απαλλοτριώσεων, του έργου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας η οποία περιλαμβάνει τις παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας.


«Μετά από προσωπικές προσπάθειες του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα, ο οποίος έχει αναγάγει την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Θες/νίκης – Έδεσσας σε έργο πρώτης προτεραιότητας για ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το έργο αυτό μπαίνει σε διαδικασία υλοποίησης. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας μπαίνει σε μια άλλη εποχή. Εξάλλου το έργο των παρακάμψεων Γιαννιτσών – Χαλκηδόνας είναι μελετητικά ώριμο και η πρώτη αυτή φάση είναι σημαντική, ώστε, να προχωρήσουμε στη συνέχεια στην υλοποίηση. Η σημασία του έργου μεγάλη, πρωτίστως για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, δημιουργώντας, παράλληλα, σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές όπως η αύξηση των επισκεπτών στην περιοχή, η γρήγορη και ασφαλής μεταφορά των αγροτικών προϊόντων από και προς την Πέλλα και το εντονότερο ενδιαφέρον για επιχειρηματικότητα και επενδύσεις στην περιοχή. Είναι ένας δρόμος εθνικής σημασίας, ένα διεθνές – διευρωπαϊκό δίκτυο που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη, την Π.Ε. Φλώρινας και την Π.Γ.Δ.Μ. Ο τομέας των υποδομών είναι κομβικής σημασίας, όχι μόνο για την Π.Ε. Πέλλας που είναι μια περιοχή με έντονη παραγωγικότητα, αλλά και για ολόκληρη την Περιφέρεια και ο εκσυγχρονισμός τους ανεβάζει πρώτα απ’ όλα το επίπεδο ζωής. Αυτός είναι και ο στόχος των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε και των έργων που πραγματοποιούμε. Από την πλευρά μας ως Π.Ε. Πέλλας θα κάνουμε ό, τι χρειαστεί, ώστε οι παρακάμψεις να υλοποιηθούν και να δημιουργήσουμε στην Πέλλα ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...