Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης : Την άλλη Παρασκευή 20/10 η πληρωμή του 8% ή 9% από τον ΕΛΓΑ- Η σημερινή κυβέρνηση πλήρωσε την επιστροφή αγροτικού πετρελαίου του 2013 και 2014


Γιάννης Σηφάκης :   Με την τακτική πληρωμή του ΕΛΓΑ την άλλη Παρασκευή 20/10  θα πληρωθεί το 8% ή 9% των αποζημιώσεων του 2016. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου 11% ή 12% θα γίνει τον Νοέμβριο. 
Ξέχασαν στην ΝΔ (που ψάχνουν ευκαιρία να πουν κάτι) ότι η επιστροφή αγροτικού πετρελαίου του 2013 και του 2014 έγιναν από την σημερινή κυβέρνηση;  
Η πληρωμή από τον ΕΛΓΑ του 8% ή 9% του υπολοίπου των αποζημιώσεων του 2016 ( που ήταν να πληρωθεί σήμερα) θα γίνει στην τακτική πληρωμή του ΕΛΓΑ την άλλη Παρασεκυή 20/10/2017. 
Η τελική αποπληρωμή ( το 11% ή 12%) μέσα στον Νοέμβριο. 
Η πληρωμή του πρώτου ποσού με την τακτική πληρωμή του ΕΛΓΑ της άλλης Παρασκευής προφανώς δεν δικαιολογεί επιθέσεις ΝΔτών που έχουν χάσει κάθε ψυχραιμία ( όπως και ο αρχηγός τους) και ψάχνουν κάθε μικρή ευκαιρία για να πουν κάτι. 
Όσο για την επιστροφή αγροτικού πετρελαίου του 2015 ( που προγραμματίζεται η πληρωμή του) μήπως θυμούνται ότι η σημερινή κυβέρνηση πλήρωσε την επιστροφή πετρελαίου του 2013 και του 2014 ή έπαθαν ξαφνικά αμνησία;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...