Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΟ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής στα Καμένα Βούρλα στις 6-8 Οκτωβρίου 2017, το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής.

Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Πρόεδρος των Λουτρών και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος συνεχάρη θερμά τον Πρόεδρο της Ακαδημίας κ. Κωνσταντίνο Κουσκούκη και τόνισε τη σπουδαιότητα αυτής της διοργάνωσης που έχει ως στόχο την ανάδειξη της Ιαματικής Ιατρικής ως συμπληρωματικό θεραπευτικό σχήμα στην επιλογή των θεραπόντων Ιατρών. Επίσης, αναφέρθηκε στα Λουτρά Πόζαρ, υπογραμμίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες Λουτροπόλεις. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις, όπου ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τη λειτουργία τους.

Ιδιαίτερη αναφορά στα Λουτρά Πόζαρ έκανε και ο κ. Κουσκούκης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι ίσως η μοναδική Λουτρόπολη με θετικό ισολογισμό και αύξηση στην επισκεψιμότητά της. Και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στα Λουτρά Πόζαρ και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την περιοχή μας. Μάλιστα, ο κ. Μπίνος πρότεινε στον κ. Πατούλη τη διοργάνωση ενός Ιαματικού Συνεδρίου στα Λουτρά Πόζαρ υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ την ερχόμενη άνοιξη, πρόταση για την οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ο Δήμαρχος της περιοχής κ. Γιάννης Συκιώτης, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής κ. Αποστόλης Καραναστάσης, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Βέττας και κ. Αθανάσιος Μιχελής, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας, ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ κ. Βασίλης Οικονόμου, ο CEO Health Tourism Greece Πέτρος Μαμαλάκης και ειδικοί επιστήμονες με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην Ιαματική Ιατρική με διαλέξεις, workshops και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που αφορούν τη συμπληρωματική δράση της Ιαματικής Ιατρικής με άλλες επιστημονικά αποδεδειγμένες συμπληρωματικές θεραπείες ολιστικής διάστασης.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι έκαναν παρουσίαση διακεκριμένοι επιστήμονες όπως ο κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης, Καθηγητής Δερματολογίας, ο κ. Καύκας Ηλίας, Δερματολόγος, MSc, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο κ. Ζησιμόπουλος Αθανάσιος, Αναπληρωτής Καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής Ιατρικού Τμήματος ΔΠΘ, ο κ. Αθανάσιος Κατσίκης, Οδοντίατρος και Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, η κ. Σοφία Γεωργαλά, Καθηγήτρια Δερματολογίας ΕΚΠΑ και Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων, ο κ. Κωνσταντίνος Αθανασούλης, Γεωλόγος-Ορυκτοπετρολόγος ΙΓΜΕ, ο κ. Αλέξανδρος Κουσκούκης, Βιολόγος, MSc, Διδάκτωρ Ιατρικών Σχολών ΕΚΠΑ και ΔΠΘ, ο κ. Μιχαήλ Βλασταράκος, ΩΡΛ και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ο κ. Δημοσθένης Μπούρος, Καθηγητής Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ, ο κ. Αντώνης Πολυδώρου, Καρδιολόγος, τ. Διευθυντής Καρδιολογικού ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», Αντιπρόεδρος Ωνάσειου, ο κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, Ψυχίατρος και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών ΠΙΣ, ο κ. Μιχάλης Μπαρμπαρούσης, Καρδιολόγος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λαμίας κ.α.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...