Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ’40


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ’40: «ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ»
-      ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Την εορτή του Δημοτικού Σχολείου Όρμας για την Επέτειο του ΌΧΙ παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Αβραμίκα και τον Πρόεδρο του χωριού κ. Χρήστο Μήνου.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και βαθύτατων συναισθημάτων, τιμήσαμε μαζί με τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους ήρωες που πολέμησαν και αγωνίστηκαν στο Έπος του '40. Όλους εκείνους που έδωσαν και το αίμα τους για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι. Όλους αυτούς που έκαναν τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ουίνστον Τσώρτσιλ να πει την ιστορική φράση «ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ». Αυτές οι γιορτές καταδεικνύουν την ανάγκη παρουσίας των σχολείων σε όλα τα χωριά μας. Αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της τοπικής μας κοινωνίας και οφείλουμε να κάνουμε όλοι μαζί τα πάντα για να τα κρατήσουμε ανοιχτά. Γι’ αυτό ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα αυτό. Όπως ανακοίνωσα και κατά την όμορφη αυτή εκδήλωση, έχουμε ήδη προγραμματίσει για το Δημοτικό Σχολείο της Όρμας παρεμβάσεις ελαιοχρωματισμού και συντήρησης, οι οποίες είναι αναγκαίες να γίνουν και θα υλοποιηθούν σύντομα».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...