Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ξεκινά εκ νέου η δραστηριότητα εκσκαφών του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας


Πριν λίγους μήνες αποφασίσαμε να σταματήσουμε κάθε δραστηριότητα νέας εκσκαφής του νέου αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας, ώστε να υπάρξει χρόνος για την αποκατάσταση με άσφαλτο όλων των τμημάτων που παρέμεναν ανοιχτά.

Σήμερα ξεκινά εκ νέου η δραστηριότητα εκσκαφών στα πλαίσια της κατασκευής αυτού του μεγάλου έργου, σε κεντρικά σημεία της Αριδαίας. Με αυτή την αφορμή θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους συμπολίτες που ταλαιπωρούνται από την υλοποίηση αυτού του έργου, είτε λόγω της σκόνης, είτε λόγω των λακκουβών, είτε λόγω των διακοπών υδροδότησης που έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς.

Θέλω λοιπόν να τους πω για άλλη μια φορά πως όλα αυτά τα ζητήματα τα γνωρίζουμε και τα βιώνουμε. Κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τα αντιμετωπίζουμε όσο πιο δραστικά γίνεται.

Όμως έχει τη σημασία του να αναφέρω και το εξής: Η σημερινή Δημοτική Αρχή επέλεξε συνειδητά να υλοποιήσει δύσκολα έργα -με κορυφαίο το αποχετευτικό, που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.

Είναι μια συνειδητή επιλογή που την κάναμε αψηφώντας το οποίο πολιτικό κόστος. Θέλουμε πραγματικά να αφήσουμε έργο σε αυτόν τον τόπο, γιατί το αξίζει. Φυσικά, όποιος δουλεύει κάνει και λάθη. Όμως η προσπάθεια που γίνεται μαζί με όλους τους συνεργάτες μου είναι μεγάλη και ο αγώνας καθημερινός.

Γι' αυτό ζήτω για άλλη μια φορά την κατανόησή σας, με την ειλικρινή δέσμευση ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει και θα προσθέσει ένα σημαντικό λιθαράκι στην τοπική μας κοινωνία.

Δημήτρης Μπίνος

Δήμαρχος Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...