Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

O Γιάννης Σηφάκης σε εκδηλώσεις της Πέλλας


Ο Γιάννης Σηφάκης στην 2η πανελλαδική συνάντηση Προυσαλιωτών στην Πολυκάρπη και στις εκδηλώσεις του συλλόγου Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης» για το κόκκινο Καρατζοβίτικο πιπέρι   
Ακόμη στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης Έδεσσας, Σκύδρας και Γιαννιτσών 
Στην 2η πανελλαδική συνάντηση Προυσαλιωτών συναντήθηκε, εκτός των άλλων, και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προύσας κ. Ελπιδοφόρο ο οποίος είναι πολύ ψηλά στην ιεραρχία της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 
Εξήρε την πολύ καλή εκδήλωση του Φιλοπρόοδου συλλόγου «Αριστοτέλης» Πολυκάρπης και συνεχάρη τους διοργανωτές ΔΗΚΕΑ, Σύλλογο Αριστοτέλη και πατέρα Κ. Χοροζάνη. 
Στην εκδήλωση στο Γαρέφι επισήμανε την μεγάλη σημασία επαναφοράς του παραδοσιακού προϊόντος της Καρατζόβας που καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια στο Γαρέφι, του κόκκινου πιπεριού και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στην προσπάθεια για καθιέρωση του ως προϊόντος με Γεωγραφική ένδειξη και ίδρυση οργάνωσης παραγωγών για την βελτίωση της καλλιέργειας αλλά και της εμπορίας του. 
Στις απελευθερώσεις των πόλεων της Πέλλας επισήμανε την πραγματικότητα της χώρας ως παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη «ταραγμένη» περιοχή, την ενίσχυση της γεωστρατηγικής της θέσης με την ανεξάρτητη πολυδιάσταση εξωτερική πολιτική αυτής της κυβέρνησης και την ανάγκη ενίσχυσης και της οικονομικής της ανεξαρτησίας με την οριστική και καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και την σκληρή επιτροπεία που οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε για να συμβεί ως το τέλος του επόμενου καλοκαιριού. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...