Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης : Οι μόνιμες προσλήψεις αφορούν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων και τα Λουτρά δεν είναι ανταποδοτική υπηρεσία


Γιάννης Σηφάκης :    Οι μόνιμες προσλήψεις που με σκληρή διαπραγμάτευση του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη και την κυβέρνησης εξασφαλίστηκαν για τους Δήμους αφορούν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων που στον Δήμο Αλμωπίας είναι η καθαριότητα του Δήμου και η ΔΕΥΑ.
Απορώ γιατί αυτά που γνωρίζουν όλοι οι Δήμοι από πολύ καιρό δείχνει να τα αγνοεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας.
Πότε τα Λουτρά ήταν ανταποδοτική υπηρεσία και θα έπρεπε το Υπουργείο να εγκρίνει μόνιμες θέσεις με βάση την εξαίρεση που πέτυχε η κυβέρνηση; 
Οι εργαζόμενοι καθαριότητας και των Λουτρών θα διεκδικήσουν τις 10 θέσεις που ζήτησε ο Δήμος και το Υπουργείο ενέκρινε στο σύνολο τους.
Αν επιθυμεί ο κ. Δήμαρχος και «κόπτεται» τόσο ας ζητήσει και άλλες μόνιμες θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες και εξασφαλίζουμε ότι θα εγκριθούν από τον Υπουργείο Εσωτερικών.
Για την επιχείρηση των Λουτρών ισχύει ο κανόνας προσλήψεων 1:4 των μνημονίων και είναι αδύνατη σε αυτή την συγκυρία η εξασφάλιση μόνιμων θέσεων. 
Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα γνωρίζουν τους αγώνες της κυβέρνησης για τις παρατάσεις της εργασίας τους και την επιπλέον μοριοδότηση τους για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό για τις μόνιμες θέσεις που ζήτησαν και παίρνουν οι Δήμοι. Θυμούνται ακόμη την στάση των Δημάρχων και της ΚΕΔΕ στις προσπάθειες αυτών των χρόνων για την κατοχύρωση της εργασίας τους.  
Να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε, το τελευταίο διάστημα, σημαντικά κονδύλια για τον Δήμο Αλμωπίας , τα ληξιπρόθεσμα των παιδικών σταθμών 480.000,00 €, τα ληξιπρόθεσμα της ΔΗΚΕΑ 202.000,00 €, για την λειψυδρία 60.000,00 € και άλλα κονδύλια. 
Επισυνάπτεται ανάρτηση του aftodioikisi.gr για τις προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες.  
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/dimoi-proslipseis-6-667-monimon-meso-asep-diadikasia-xronodiagramma-eidikotites-moriodotisi/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...