Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Όταν ο Διογένης συνάντησε την Σταυρούλα και το Νίκο.


Όταν τρεις χαρισματικές και ευγενικές καλλιτεχνικές μορφές συναντώνται, τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα απολαυστικό και το μονοπάτι του πενταγράμμου οδηγεί κατευθείαν στην  αγωγή της ψυχής και την Λύτρωση.

Ο λόγος για τον δεξιοτέχνη λυράρη Διογένη και το Νίκο και τη Σταυρούλα από τα Λυμένα Κορδόνια, όντες φίλοι και συνεργάτες κατά καιρούς, οι οποίοι μας παρουσιάζουν ένα τραγούδι-δώρο, σκορπώντας συναισθήματα άρρητα και ταξίδια σε κόσμους ονειρεμένους που μόνο η μουσική μπορεί να δημιουργήσει.
Οι τρεις καλλιτέχνες, το μεγαλείο της ψυχής των οποίων είναι γνωστό σε μας εδώ στα "Π. Ν." με πλούσια φιλανθρωπική δράση που το απόρρητο μας απαγορεύει να δημοσιοποιήσουμε, βρέθηκαν σε μια ανάπαυλα των εμφανίσεών τους και ηχογράφησαν το παρακάτω τραγούδι...
Από τα συμφραζόμενα στην αρχή του βίντεο, εικάζουμε ότι κάτι καλό ετοιμάζουν από κοινού και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να μας εκπλήξουν ευχάριστα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...