Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ο αρμόδιος ενταταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης για τα αντιπλημμυρικά έργα της Αλμωπίας


Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση από aridaia-gegonota.blogspot.gr  χωρίς καμία παρέμβαση δική μας.


"...Στα capital control  και γενικά τα τραπεζικά προβλήματα απέδωσε την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων της Αλμωπίας ο αρμόδιος ενταταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης.
 Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις ανησυχίες του κόσμου , αλλά και τον ορατό κίνδυνο που απειλεί και τα έργα που ήδη έχουν γίνει αν δεν ολοκληρωθούν .
 Εκτίμησε ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και μέχρι τα Χριστούγεννα  αισιοδοξούν να τελειώσουν .

 Σχολιάζοντας την μετατόπιση της γέφυρας των Προμάχων που οδηγεί στο γήπεδο , αλλά και σε παρακείμενες εγκαταστάσεις , δήλωσε ότι προβλέπεται νέα  γέφυρα με την ολοκλήρωση των εργασιών. Για τον λόγο αυτό δόθηκε προτεραιότητα στην προστασία του Περιφερειακού δρόμου η οποία και επετεύχθη. 

Απαντώντας σε παρατηρήσεις κατοίκων των Προμάχων, ότι το έργο ξεκίνησε ανάποδα, δήλωσε ότι αυτά είναι τεχνικά ζητήματα τα οποία χειρίζονται ο εργολάβος και οι υπεύθυνοι του έργου

Απαντώντας για τις γέφυρες που γίνονται με σωλήνες  και διαρκώς καταστρέφονται, αλλά αποτελούν και μόνιμη πηγή κινδύνων , αφού φράζουν εύκολα, τόνισε ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει και να αναθεωρηθεί."



1 σχόλια :

Μόνο λόγια βρε ζερζη πάντα ήσουν. Πιο άκυρος πεθαίνεις. Μετά από σένα ο Μπινός νιουζ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...