Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 9/2018) που ισχύει από σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 9/2018) που ισχύει από σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018:
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά:
Α. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς νότιους ανέμους και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θα επηρεάσουν:
1. Απόψε Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 τα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο.
2. Αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 τις πρωινές ώρες πιθανόν τις Κυκλάδες και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Β. Τις κατά περιόδους πυκνές χιονοπτώσεις:
1. Απόψε Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 σε περιοχές της Ηπείρου (πάνω από τα 400 με 500 μέτρα), της Θεσσαλίας και της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς (πάνω από τα 600 με 700 μέτρα), της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας (πάνω από τα 200 με 300 μέτρα)καθώς και σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.  
2. Αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 μέχρι τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας -κυρίως της Χαλκιδικής- (πάνω από τα 200 περίπου μέτρα) και μέχρι τις απογευματινές ώρες τοπικά σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επισημαίνεται ότι η θερμοκρασία θα σημειώσει αύριο σταδιακή πτώση από τα βόρεια, ενώ παγετός θα σημειωθεί αύριο το βράδυ και την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος κατά τόπους στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα είναι ολικός.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr


Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...