Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Μέχρι τέλος Μαρτίου ξεκινά η λειτουργία δομής ΕΚΑΒ στην Αριδαία


Γιάννης Σηφάκης :  Μέχρι τέλος Μαρτίου θα λειτουργήσει η νέα δομή ΕΚΑΒ στην Αριδαία.
Έρχονται οι 4 ΕΚΑΒίτες με απόσπαση και ο Δήμος Αλμωπίας παραχώρησε κατάλληλο χώρο ( δίπλα στο Κέντρο Κοινότητας Αλμωπίας) ο οποίος διαμορφώνεται κατάλληλα
Η κυβέρνηση επιλύει το χρόνιο αίτημα των κατοίκων και φορέων της Αλμωπίας 
Τα ασθενοφόρα θα εδρεύουν στην Αριδαία με αποτέλεσμα να μειωθεί δραστικά ο κρίσιμος χρόνος για την αντιμετώπιση των δύσκολων περιστατικών προς όφελος της ζωής και την υγείας των πολιτών.   
Βήμα βήμα στηρίζεται η Δημόσια Υγεία και στην Πέλλα . Σε κεντρικό επίπεδο ελέγχονται, ακόμη, τα σκάνδαλα στα φάρμακα που συντηρούσαν ένα φαύλο σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς διογκώνοντας και  το δημόσιο χρέος, ακόμη και όταν ο λαός εξοντωνόταν μέσα στην λιτότητα και στην κρίση. 
Ο βουλευτής με ερώτηση του στη Βουλή και με συνεχείς επαφές του με την Κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ διεκδίκησε και παρακολούθησε την διαδικασία για την ίδρυση δομής στην Αριδαία. Θα συνεχίσει τις προσπάθειες του μέχρι η δομή αυτή να ιδρυθεί και θα στηριχθεί η λειτουργία της. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...