Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ο Παύλος Πολάκης στις 26 ή 27 Ιουνίου στην Πέλλα για τα εγκαίνια του τεχνητού νεφρού


Γιάννης Σηφάκης: Ο Παύλος Πολάκης στις 26 ή 27 Ιουνίου στην Πέλλα για τα εγκαίνια του τεχνητού νεφρού – Προσπάθεια του βουλευτή για χρηματοδότηση και των επειγόντων (ΤΕΠ) Έδεσσας
Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης παρέδωσε στον Αναπλ. Υπουργό Υγείας την μελέτη  για την κτιριακή επέκταση και αναμόρφωση των επειγόντων ( ΤΕΠ) στο νοσοκομείο της Έδεσσας προϋπολογισμού 140.000,00 €  και ζήτησε την άμεση χρηματοδότηση του έργου. 
Ακόμη την χρηματοδότηση προμήθειας νέων μηχανημάτων για το τεχνητό νεφρό και άλλων απαιτούμενων συσκευών που έχουν ζητηθεί από το Νοσοκομείο Πέλλας και για τα δύο Νοσοκομεία.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του ο Παύλος Πολάκης θα εγκαινιάσει την νέα μονάδα του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας μετά την μετεγκατάσταση της, θα ενημερωθεί για τις διαδικασίες δημοπράτησης της προμήθειας και τοποθέτησης των δύο αξονικών σε Έδεσσα και Γιαννιτσά καθώς και για όλα τα θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία στην Πέλλα. 
Ο βουλευτής τόνισε ότι η έγκριση του έργου της κτιριακής επέκτασης και αναμόρφωσης των επειγόντων ( ΤΕΠ) στο νοσοκομείο της Έδεσσας είναι απολύτως αναγκαία καθόσον η σημερινή κατάσταση του χώρου των ΤΕΠ  είναι επιεικώς απαράδεκτη. 
Επίσης είναι απόλυτα απαραίτητος ο διαχωρισμός των ΤΕΠ σε χειρουργικό και παθολογικό τομέα.
Ο Αναπλ. Υπουργός θα συνοδεύεται από τον ΥΠΕάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργο Κύρκο.
Αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Αναπλ. Υπουργού θα ανακοινωθεί από την Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ τις προσεχείς ημέρες. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...