Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες "ΛΑΜΨΗ" ευχαριστεί το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



ΠΡΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
κ. ΓΙΟΡΤΣΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 23/07/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 267
                Οι γονείς και τα παιδιά της «Λάμψης» θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν από καρδιάς για τη δωρεά που καταθέσατε στο σύλλογό μας μέσα από την παρουσίαση της Θεατρικής Παράστασης «Το Διαμάντι και το Κήτος» που διεξήχθη από το Τμήμα Υποκριτικής του Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
                Βασικός στόχος της ΛΑΜΨΗΣ είναι τόσο η καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των πασχόντων παιδιών, όσο και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.
                Έτσι λοιπόν κάθε πρωτοβουλία ιδιωτών ή φορέων, όπως η δική σας, μας δυναμώνουν στην προσπάθειά μας. Αυτή η ευαισθησία και η εκδήλωση της αγάπης σα, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τη δύσκολη πορεία μας.
                Ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγούς στις προσπάθειές μας και στο μέλλον, ένα μέλλον που προσδοκούμε να ’ναι αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο για όλα τα παιδιά που τόσο σκληρά δοκιμάζονται.
                Οι πιο ζεστές ευχές μας ας σας συντροφεύουν στη ζωή σας.

Για το Δ.Σ.
Ο ΤΑΜΙΑΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...