Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έκλεισαν οι εγγραφές του 6ου Ημιμαραθωνίου Λουτρών Πόζαρ.



6ος   Ιαματικός Ημιμαραθώνιος Λουτρών    Λουτρακίου (Πόζαρ) Δήμου Αλμωπίας.

    Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έκλεισαν οι εγγραφές του 6ου Ημιμαραθωνίου Λουτρών  Πόζαρ.
Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην μεγάλη αυτή γιορτή μπορεί να μας βοηθήσει  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ  αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο του βοηθώντας τους δρομείς και τα παιδάκια να ολοκληρώσουν με επιτυχία το στόχο τους.
Οι αγώνες βουνού 10 χλμ. , δυναμικό βάδην 4 χλμ. και 1000μ. για παιδιά δημοτικού στο φαράγγι των λουτρών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00μ.μ. και οι αγώνες δρόμου 21 χλμ.  και 5χλμ. τη Κυριακή  2 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο  6947070702 Παύλος Τύπος .                                       

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...