Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Υπογραφή σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό της γέφυρας Μελισσίου από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας



Υπογραφή σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό της γέφυρας Μελισσίου από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά

Τη σύμβαση για το έργο με τίτλο «Ηλεκτροφωτισμός γέφυρας Μελισσίου Π.Ε.Ο.» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 30.000,00 € και χρηματοδοτείται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του προγράμματος επενδυτικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

«Είναι πολύ θετική η εξέλιξη στο έργο του ηλεκτροφωτισμού στο σημείο όπου βρίσκεται η γέφυρα του Μελισσίου στην Παλαιά Εθνική Οδό, διότι, είναι ένα οδικό τμήμα που σηκώνει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο καθημερινά. Ειδικά τις βραδινές ώρες, ο ηλεκτροφωτισμός που προωθούμε θα βελτιώσει κατά πολύ την οδική ασφάλεια διέλευσης των οδηγών. Επιπλέον, ο φωτισμός και η συντήρηση του είναι ένας από τους τομείς που δίνουμε βαρύτητα και επενδύουμε μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού μας, έχοντας καλά αποτελέσματα και προσπαθώντας συνεχώς για το καλύτερο δυνατό» ανέφερε η κα Αηδονά στο πλαίσιο υπογραφής της σύμβασης.

 Η κατασκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην γέφυρα Μελισσίου περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:
·              Πλήρης εγκατάσταση 5 γαλβανισμένων σιδηροϊστών οδοφωτισμού ύψους 12 μέτρων
·              Πλήρης εγκατάσταση 3 γαλβανισμένων σιδηροϊστών ηλεκτροφωτισμού γεφυρών ύψους 12 μέτρων
·              Πλήρης εγκατάσταση 8 φωτιστικών σωμάτων τύπου led ισχύος εως 100W
·              Πλήρης εγκατάσταση ενός πίλλαρ οδοφωτισμού τεσσάρων αναχωρήσεων

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...