Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Δράση ψυχοπαιδαγωγικής υποστήριξης με ομιλίες ειδικών επιστημόνων σε σχολεία της περιοχής μας από τη ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας



ΔΡΑΣΗ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Με στόχο τη μέριμνα για θέματα που αφορούν στο σχολικό εκφοβισμό, τις μαθησιακές δυσκολίες και πάσης φύσεως θέματα τα οποία απαιτούν συμβολή για την επίλυσή τους, συνεχίζουμε τη δράση ψυχοπαιδαγωγικής υποστήριξης  με ομιλίες ειδικών επιστημόνων σε σχολεία της περιοχής μας από τη ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας.
Η επιστημονική ομάδα που διεξάγει τις ημερίδες ενημέρωσης με θέματα που απασχολούν γονείς και δασκάλους αποτελείται από την ψυχολόγο κ. Μπούνου Ευαγγελία, τις Κοινωνικές Λειτουργούς κ. Νικολαΐδου Σοφία, Χρυσού Σοφία-Μαρία και την Νοσηλεύτρια κ. Κωνσταντινίδου Ουρανία.
Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν «Ενδοσχολική βία: Επιμόρφωση γονέων και εκπαιδευτικών»: «Η θέση του διαδικτύου, των κινητών τηλεφώνων και της τηλεόρασης στη ζωή μας»,  «Πειθαρχία, όρια και κανόνες: Υποχρέωση των παιδιών ή καθήκον των γονιών»
Ευχαριστούμε τα σχολεία: Αψάλου, Μεγαπλατάνου, Όρμας, Σαρακηνών, Πολυκάρπης, Πιπεριάς, Λουτρακίου, Γαρεφείου, Εξαπλατάνου, Νεοχωρίου - Βορεινού που μας έχουν φιλοξενήσει μέχρι τώρα και συνεχίζουμε γιατί το ενδιαφέρον από το εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και τους γονείς των μαθητών είναι μεγάλο.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...