Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Επίκαιρο μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων



Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους συμπολίτες μας ότι η ευαισθητοποίηση και διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς είναι ευθύνη όλων μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που δούλεψαν για τον περιορισμό των αδέσποτων, θυσίασαν τον ελεύθερο χρόνο τους, διέθεσαν το σπίτι τους για επεμβάσεις στείρωσης και τη μετέπειτα ανάρρωση των ζώων και δε ζήτησαν κανενός είδους προβολή ή επιβράβευση.
Επειδή η ανθρωπιά και ο εθελοντισμός έχουν ονοματεπώνυμο, θα θέλαμε, πέρα από ένα μεγάλο Ευχαριστώ, να υποσχεθούμε ότι θα είμαστε στο πλάι τους είτε ο Συνδυασμός μας εκλεγεί Δημοτική Αρχή, είτε όχι.

Ζούμε εδώ και ενώνουμε μαζί σας τη φωνή μας:


Υιοθετώ δεν εγκαταλείπω!

Στειρώνω δεν ζευγαρώνω!



Εδώ Ζούμε

Υποψ. Δήμαρχος

Μπάτσης Χρήστος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...