Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Αναβολή του 2ου ΛαΪκού Δρόμου Αλμωπίας "Αγγελής Γάτσος"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ 2ου ΛΑΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>>

Αγαπητοί φίλοι δρομείς
Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναβολή του 2ου ΛαΪκού Δρόμου Αλμωπίας <<Αγγελής Γάτσος>> που ήταν προγραμματισμένος την Κυριακή 12 Μαϊου.
Η Ο/Ε της διοργάνωσης ήταν έτοιμη σε όλους τους τομείς, αλλά δυστυχώς ο νέος νόμος
N.4603/19 καθιστά απαγορευτική την ΑΔΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ που είναι απαραίτητη για να μπορέσει η Ελληνική Αστυνομία να λάβει τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας.
Οδηγούμαστε στην ΑΝΑΒΟΛΗ και όχι στην ΜΑΤΑΙΩΣΗ , γιατί σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε αυτή την όμορφη εκδήλωση,που με τόσο κόπο και αγάπη ξεκίνησε πέρυσι ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας.Προχωράμε στην άμεση πιστοποίηση των διαδρομών με πιστοποιημένο μετρητή εγχώριο ή ξένο. 
Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα τεράστιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλους τους φίλους,φίλες και παιδιά που μας τίμησαν με την εγγραφή τους αλλά και σε όσους σκέφτονταν να εγγραφούν τις επόμενες ημέρες.
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...