Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Το πάρτι των "Ελπίδων Προμάχων". (Πρώτη ημέρα)


Σε γιορτινό και γεμάτο αισιοδοξία κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα του διήμερου πάρτι, που διοργανώνει ο Αθλητικός σύλλογος «Ελπίδες Προμάχων» στο καταπράσινο θερινό κλαμπ «OXYGEN”.
Στην προσπάθεια για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα του συλλόγου, παραβρέθηκαν πλήθος από φίλους του συλλόγου καθώς και πολλοί επισκέπτες από τις γύρω περιοχές.
Σε έναν ιδιαίτερο χώρο υπήρχε προθήκη με τα σήματα της ομάδας, οι κάρτες διαρκείας και τα πλούσια δώρα τα οποία θα κληρωθούν για τους τυχερούς.
Οι εμπειρότατοι επαγγελματίες dj ‘s  Greco και Κωστής, ανέβασαν τη διασκέδαση στα ύψη, ενώ στον τεράστιο χώρο του κλαμπ, δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα από τον συνωστισμό. Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες.
Ακολουθεί σήμερα η δεύτερη ημέρα, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει μουσικάρες από τον ιστορικό dj ΠΗΤ, ενώ στο αποκορύφωμα της βραδιάς τα ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ θα παρουσιάσουν το ανανεωμένο πρόγραμμά τους σε ένα live που αναμένεται να κρατήσει το κέφι μέχρι τελικής πτώσεως.
Η καλύτερη πρόταση της βραδιάς και είμαστε βέβαιοι ότι όσοι την επιλέξουν, θα αποζημιωθούν πολλαπλά, αφού από τη μια θα διασκεδάσουν με τη ψυχή τους κι από την άλλη θα δώσουν δύναμη στα στελέχη του ιστορικού συλλόγου, ώστε να επιτύχουν στο φιλόδοξο εγχείρημα που επιχειρούν με πολλά όνειρα για το μέλλον της νεολαίας και το ιδεώδες του ερασιτεχνισμού.




















































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...