Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ»ενημερώνει για τις επόμενες δράσεις του


Ο «ΠΥΡΡΟΣ» ενημερώνει για τις επόμενες δράσεις του


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» θα ήθελε να ενημερώσει το κοινό για τις δράσεις που έχει προγραμματίσει το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, αρχές Ιουνίου ο Σύλλογος θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ ‘Του Κάμπου Τα Καμώματα» όπου τα τελευταία χρόνια δίνει το ‘παρών’ ανελλιπώς. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Κρύα Βρύση με τη συμμετοχή συλλόγων, σωματείων και φορέων πολιτισμού και ανάπτυξης.

Έπειτα, στις 21 – 22 – 23 Ιουνίου, ο Σύλλογος θα παραβρίσκεται στα Τρίκαλα. Στη θεσσαλική πόλη θα πραγματοποιηθεί το 35ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων κάθε χρόνο. Ο «ΠΥΡΡΟΣ» συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο αντάμωμα, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους χορευτές μας να συλλέξουν εμπειρίες χρήσιμες για τη ζωή τους αλλά και χορευτικές εικόνες για τη βελτίωση τους.

Στις 7 Ιουλίου, ανήμερα της Αγίας Κυριακής, πολιούχου της Κρύας Βρύσης και τιμώντας τη χάρη της, ο Σύλλογος διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια καλοκαιρινή μουσικοχορευτική εκδήλωση του. Θα συμμετέχουν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες Γιάννης Καψάλης, Γιώτα Γρίβα και ο Μάκης Τσίκος στο κλαρίνο, με πολυμελή ορχήστρα.

Παράλληλα, ο Σύλλογός μας προετοιμάζει το ντοκιμαντέρ των Βλάχων της Κρύας Βρύσης που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Είναι μια προσπάθεια η οποία έχει σκοπό να διατηρήσει και να αναδείξει ήθη, έθιμα και στιγμές από τη ζωή και την παράδοση των Βλάχων με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών και τη συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» θα ήθελε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη στήριξη του!

Σας θέλουμε και σας περιμένουμε κοντά μας!

~~~

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...