Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Δεν αφήνουν τον Β. Βασιλειάδη να παραιτηθεί από περιφερειακός σύμβουλος....


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΔΕΡΕΜΤΖΗ
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που φέρουν τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Β. Βασιλειάδη  να μην παραιτείται από το αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου που είχε εκλεγεί τον Μάη.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιέσεις που ασκούνται από υποστηρικτές του  να μην παραιτηθεί , για να μην πάρει την θέση του η Δέσποινα Καλδερεμτζή η οποία είναι επιλαχούσα και κατάγεται από την Αλμωπία.
Δεν είναι γνωστές ακόμα και οι προθέσεις του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για το συγκεκριμένο θέμα. 
Όπως φαίνεται οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των επαρχιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας οξύνονται, καθώς οι Γιαννιτσιώτες  δίνουν την εντύπωση να τα θέλουν και να τα παίρνουν όλα. 


3 σχόλια :

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ,ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ; Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ

Τι πρόσφερε ρε φίλε ο Τζιτζικας για να προσφέρει και ο Λάκης στην Πέλλα ;
Ποιος από τους 2 έχει δουλέψει στην ζωή του ; ΚΑΝΕΝΑΣ.
Ποιος από αυτούς βοήθησε να ανοίξει μια νέα επιχείρηση στην Πέλλα ; ΚΑΝΕΝΑΣ
Ο Τζίτζικας είπε δεν θα αλλάξει τις πινακίδες των Σκοπίων (ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΌΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ) και ο Λάκης είπε θα παλέψει για να αλλαχθεί η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΓΚΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΘΕΙ

Δυο ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ και ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ οι οποιοι ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ (Ο ένας 35 χρονών και ο άλλος 40) μας υποδεικνύουν ήδη γνωστά προβλήματα (τα οποία δεν έλυσαν όπως όφειλαν από τις θέσεις τους) και προσπαθούν να "κάνουν κουμάντο" την Πέλλα και όχι μόνο. Προσπαθώντας όπως πάντα με χαμόγελα και αγκαλιές να μας κοροϊδέψουν. Σε λίγο παιδάκια θα μάθει ο κόσμος από ποιά κοινότητα υποστηριζεστε αλλά και τον λόγο.....
Εσύ Λάκη μπορεί να σε βοήθησε ο Άδωνις με τον Μαρινακη να μπεις στο ψηφοδέλτιο αλλά σύντομα θα αποκαλυφθεί η γύμνια σου.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...