Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Ελπίδες Προμάχων - Μακεδονικός Έδεσσας 0 - 2

Για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας οι Ελπίδες Προμάχων φιλοξένησαν τον Μακεδονικό Έδεσσας, από τον οποίο ηττήθηκαν με σκορ 0-2.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης "Π. Ν."
Ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, με αρκετές καλές φάσεις και στις δυο εστίες, με τους Εδεσσαίους να έχουν την εδαφική υπεροχή.
Το 0-1 σημείωσε στο 10’ ο βετεράνος Τότλης με πλασέ, αφού τροφοδοτήθηκε έξοχα από τον Καλογιάννη.
Στο 14’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με γκολ του Τότλη και πάλι, όταν επωφελήθηκε από διαρκείς αψιμαχίες στην περιοχή των Ελπίδων.
Από το σημείο εκείνο και για ένα 15λεπτο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν με δύναμη, δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για γκολ, όμως δεν στάθηκαν τυχεροί. Μάλιστα, σημείωσαν γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν υποτονικό, με τους μεν Εδεσσαίους να κρατούν το σκορ, τους δε Προμαχιώτες να πιέζουν ανορθόδοξα, χωρίς αποτέλεσμα.
Στο 87’ αποβλήθηκε ο Κόλτσης των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τέλος να επισημάνουμε, ότι κλειδί για την έκβαση του αγώνα ήταν η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα δυο τριών ποδοσφαιριστών της Ελπίδας και κυρίως του σκόρερ Τότλη.
Από τις Ελπίδες που αγωνίστηκαν φιλότιμα και με πάθος ξεχώρισαν οι Χατζής, Μάρκου, Μασλάρης και Αμπάρης.
Από τον Μακεδονικό διακρίθηκαν οι Καραγιάννης, Β. Γκιουρζίδης, Καλογιάννης και Τότλης.

Η διαιτησία του κυρίου Δαργινίδη (Μιχαηλίδης-Παρούτογλου) ήταν καλή, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ελπίδες Προμάχων: Χατζής, Δ. Βέσκος (Καραμήτσος), Μάρκου, Μπάτσης (Ρ. Κόλτσης), Ε. Βέσκος, Doskos, Δίος, Κ. Μασλάρης, Σαπουντζής (Κωνσταντινίδης), Ασαλέας (Δ. Ρατσίτσκας), Αμπάρης. Προπονητής: Τσόρμπας.

Μακεδονικός Έδεσσας: Μανωλάκης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Σουλιώτης, Ν. Κιουρτζίδης, Γιάγιογλου, Κεσκινίδης (Ρετζιάς), Β. Κιουρτζίδης (Στόλης), Μακρίδης (Πασιαλής), Καλογιάννης, Τότλης (Ασβεστόπουλος). Προπονητής: Ουζούνης.




































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...