Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ανασκόπηση δράσεων 2019 του Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας



ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 2019 

Ακόμη μια χρονιά γεμάτη δράση και εθελοντισμού στη 3χρονη ιστορία του Συλλόγου. Τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του συμπλήρωσε ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας και ο απολογισμός του 2019 ήταν εντυπωσιακός, γεμίζοντας  ικανοποίηση τα μέλη και το Δ.Σ του συλλόγου.
Μέσα σε τρια  χρόνια ο σύλλογος κατάφερε να έχει 130 μέλη και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. Το 2019 χαρακτηρίζεται ως μια χρονιά άκρως επιτυχημένη για τον Σύλλογο. Μια χρονιά γεμάτη έντονα συναισθήματα, με κυρίαρχα αυτά της χαράς και της υπερηφάνειας από τις αλλεπάλληλες αθλητικές συμμετοχές, αλλά και επιτυχίες των μελών μας.
Έτσι οι δρομείς του Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας, έτρεξαν και έκαναν γνωστή την Αλμωπία μέσα στο 2019,ούτε λίγο ούτε πολύ σε 27(3 περισσότερες από πέρυσι) διοργανώσεις ανά την Ελλάδα,συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα αθλητικά δρομικά γεγονότα της χώρας, όπως τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα, Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, σε αγώνες βουνού αλλά και υπεραποστάσεων. 
Η πλούσια δράση του συλλόγου τον κατατάσσει, ως έναν  από τους πιο ενεργούς συλλόγους της Αλμωπίας. Συνεργάστηκε άψογα με φορείς, όπως τον Δήμο Αλμωπίας,την Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών, την Αστυνομική Δ/νση Πέλλας και το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας, με σωματεία και συλλόγους της περιοχής, τις τοπικές επιχειρήσεις που ήταν χορηγοί στον 2ο Δρόμο Υγείας Αλμωπίας, τα ΜΜΕ που προέβαλαν τις δραστηριότητες του συλλόγου και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ όλους.
Σημείο αναφοράς του συλλόγου και το 2019 η οργάνωση του 2ου Δρόμου Υγείας Αλμωπίας <<Αγγελής Γάτσος>> την μεγαλύτερη εκδήλωση μαζικού αθλητισμού στην Αλμωπία   με   πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Επίσης ο Σύλλογος συμμετείχε στην 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία για την αιμοδοσία.

Το 2019 ήταν μια πολύ αξιόλογη χρονιά για τον Σύλλογο και ελπίζουμε το νέο έτος 2020, νέα μέλη, μικροί ή μεγάλοι, να έρθουν στον Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας και να τρέξουν μαζί μας, να γνωρίσουν την ομορφιά του αθλητισμού, να αλλάξουν τρόπο ζωής, να γνωρίσουν τη μαγεία που μόνο άθληση μπορεί να προσφέρει.

Σας ευχαριστούμε
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...