Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Πρόεδρο Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας



Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής στο πλευρό των εκπαιδευτικών

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Πρόεδρο Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας κ. Πέτρο Πριβαρτιτσάνη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής στο γραφείο του, στην Έδεσσα, έδρα της ΠΕ Πέλλας. Ο κ. Τζαμτζής ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο των καθηγητών για τις θέσεις και τις διεκδικήσεις του κλάδου και συζήτησε μαζί του για έργα και δράσεις βελτίωσης των συνθηκών εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη τη βελτίωση της σήμανσης και, συγκεκριμένα, των διαγραμμίσεων της οδού, για την ασφαλέστερη μετακίνηση των εκπαιδευτικών που έρχονται στην Πέλλα από γειτονικούς νομούς. Πρόκειται για ένα έργο που είναι σε εκκρεμότητα και χρειάζεται να γίνει επισταμένα, μετά από την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης της οδού τους προηγούμενους μήνες.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Ο εκπαιδευτικός κόσμος της Πέλλας αποτελεί μία κοινωνική ομάδα με πολύ μεγάλη συμβολή στη μόρφωση και βελτίωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου της περιοχής. Οφείλουμε πολλά ως κοινωνία στους εκπαιδευτικούς μας και οι δράσεις βελτίωσης των συνθηκών εκπαίδευσης και μάθησης στα σχολεία της Πέλλας αποτελεί την καλύτερη επένδυση για το μέλλον».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...