Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΣΚΥΔΡΑΣ, ΠΕΛΛΑΣ για ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ


Η ΘΕΣΗ της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» των Δήμων ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΣΚΥΔΡΑΣ & ΠΕΛΛΑΣ  για τα AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ 

    Με κοινή δήλωσή τους προς τους Δημάρχους και τους Πρόεδρους των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Π.Ε.Πέλλας, οι εκπρόσωποι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ζητούν να παρθούν έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του “κορονοϊού”.
      Είναι αναγκαίο, οι Δημοτικές Αρχές, να απαιτήσουν άμεσα από την Κυβέρνηση έκτακτη χρηματοδότηση για την αποτελεσματική προστασία των Σχολείων των Δήμων της Πέλλας από τον “κορονοϊό” με την αντίστοιχη οικονομική ενίσχυση όλων των Σχολικών Επιτροπών. 
     Οι Δήμοι από τη μεριά τους, να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αποτελεσματικής προστασίας των Σχολείων, Νηπιαγωγείων & Παιδικών Σταθμών, εξασφαλίζοντας την καθαριότητα τους, την επάρκεια σε σαπούνια, αντισηπτικά, κ.λ.π., με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών υγείας.
     Επίσης τα ίδια μέτρα να ληφθούν και για όλες τις Υπηρεσίες των Δήμων, και σε όλους τους δημοτικούς χώρους. 
     Είναι απαραίτητο να υπάρξει άμεση ενημέρωση των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Πέλλας για τις ενέργειες που έχουν γίνει, όπως και για τον προγραμματισμό που απαιτείται.


 Οι εκπρόσωποι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” 
            των Δήμων της Πέλλας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...