Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Πρόσκληση ενδιαφέροντος ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ που αφορά υπηρεσίες σε πολίτες



Σας ενημερώνουμε ότι το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης του τμήματος «ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ - ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» θα δέχεται στις εγκαταστάσεις του από τη Δευτέρα 16/3/2020 και κάθε Δευτέρα πολίτες που επιθυμούν να λάβουν υπηρεσίες διαγνωστικού-συμβουλευτικού χαρακτήρα, αλλά και υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης των άκρων, από το τμήμα Ποδολογίας-Ονυχοπλαστικής.
Για τη λήψη της συγκεκριμένης υπηρεσίας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματεία του ΔΙΕΚ Αριδαίας (τηλ. Επικ. 23840-24928, 23840-28241) έτσι ώστε να καταχωρείται η ημέρα και ώρα επίσκεψης.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας , ενώ διευκρινίζουμε ότι κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία, και ελπίζουμε ότι γίνεται εύκολα κατανοητό ότι μέσα από την διαδικασία Πρακτικής Άσκησης ωφελούνται τόσο οι πολίτες όσο και οι σπουδαστές που αποκτούν υψηλές πιθανότητες απορρόφησης μετά την εξοικείωση και την εμπειρία που αποκτούν.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Γεώργιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...