Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Προσφορά καρδιάς από τον Διογένη !


Οικογένεια καρδιοπαθών από την Αριδαία που τους κόπηκε το ρεύμα λόγω αδυναμίας αποπληρωμής ενισχύει ο γνωστός καλλιτέχνης της παραδοσιακής ποντιακής μουσικής ΔΙΟΓΕΝΗΣ.

Με δωρεάν αυθεντικά cd  που προσφέρει όπως ανέφερε ο ίδιος στο pellain.gr και που θα τα βρείτε σε τρία καταστήματα προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια συμπολιτών μας 

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Το είδα και σκέφτηκα έναν τρόπο να βοηθήσω, χαρίζοντας συγκεκριμένο αριθμό από αυθεντικά cd μου τα οποία θα τοποθετηθούν σε τρία καταστήματα στην Αριδαία και θα πωλούνται με πέντε ευρώ το καθένα με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στην οικογένεια. Οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι την οικογένεια των συμπολιτών μας που έχει ανάγκη την στήριξη και βοήθεια μας."

Τα καταστήματα που θα βρείτε τα cd 's του Διογένη στην Αριδαία είναι τα παρακάτω: 

Nikos Kouroukafopoulos - 
Grafik Nikos Kiriakidhs- 
IT CENTER Kiriakidis katasthma plhroforikhs 
kafe irish Pub



πηγή...https://pellain-gr.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...